Den bästa semestern

I år var nog den bästa semester/sommar jag någonsin haft. Om man inte tänker på all krångel och framskjuting av beslut som fk hållit på med. Bortsett från det har vi både haft kul och varit duktiga. Vi har gjort en massa utflykter (lite inspirerat av min artikel) till Universeum, flygplanenAeroseum, åkt Älvsnabben, Loppis  på Hönöätit glass på glasscafé, ätit på restaurang, varit i lekparker, picknickat, varit i Varberg, varit i Falkenberg, badat i havet, träffat vänner, grillat, ätit och druckit gott, ätit vilda hallon och blåbär, njutit av Norrland m.m.

Vi har också spenderat 3 dagar i sträck med att rensa förråd, garderober, skåp och lådor. Vi har slängt och skänkt, packat en del i lådor, fixat och grejat. Så skööööööönt! Jag har silversmidat en massa till någon som blev jätteglad. Vi har hjälpt vänner som har det tufft att måla och lyssnat på de som behöver prata av sig. Vi har vaktat hus och vattnat trädgård. Jag har klättrat runt och plockat körsbär som jag gjorde sylt och paj av.

Tänk så mycket vi fått gjort! Fantastiskt! En sommar att vara nöjd med.

Semester 1

Semester 2

Semester 3

Semester 4

Semester 5

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Mående, livsvisdom, Övrigt and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Den bästa semestern

  1. Hejsan, Din blogg har kommit upp i en sökning efter bloggar förknippade med psykisk ohälsa vilket får mig att anta att psykisk ohälsa är något som du skriver om regelbundet i din blogg. Jag driver själv en blogg om psykisk ohälsa och har i min blogg startat upp ett projekt för att få fler människor att prata öppet om sina erfarenheter med psykisk ohälsa.
    Psykisk ohälsa är fortfarande ett tabubelagt ämne med många fördomar.
    Genom att bryta tabun kan vi öka kunskap och där med även minska fördomar. Vill du vara med i eller veta mer om mitt projekt ”Modiga Människor” Skriv ett mail till Polyhymnia__@hotmail.com
    Mvh Sara Modigh http://saramodigh.bloggplatsen.se/kategori/239159-modiga-manniskor/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *