Brattön – vackert men tröttande

Vi har varit på Swedish Open i bågskytte på Lilla Brattön (vid Tjörn) i helgen. Jag och Lillan var med de två senaste dagarna, åkandes fram och tillbaka hem. Igår var jag så trött att jag knappt visste vad jag hette. Vi lade oss kl 20.30 hela familjen igår. Och sedan upp vid 6 för att hinna med båten. Jag skulle gärna sova samma tid idag med för jag är så trött. Men jag ville skriva något här först. Det har varit så mycket i veckan att det bara snurrar i huvudet. Jag jobbar på med artiklar och bokrecensioner (duktigt) men det är långtifrån klart. Lär känna andra barn och föräldrar (modigt). Är med Lillan mest hela tiden (duktigt) nu när sambon bågskyttar m.m. Hinner knappt med mig själv men det är också lite skönt att slippa tänka på detdär som man inte kan göra mer är att vänta på. Så jag försöker njuta av fantastisk natur och en fantastisk unge. Brattön är ett sådant där ställe man lätt skulle kunna semestra ett tag på och bara ta det lugnt. Skog, klippor och fantastiska utsikter. Mer om det kommer snart. Nu ska jag soooooooooooova!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

2 Responses to Brattön – vackert men tröttande

  1. Vad härligt med vårvatten!

  2. Pingback: Full rulle och mumsigt treårskalas | TantMango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *