Bloggen är räddad!

Under några jobbiga timmar kom jag inte in på bloggen. Den hade blivit hackad och jag blev så rädd. Men tack vare webbdos support och min kära sambo styrs bloggen av mig igen. Vilken lättnad! Ska ni hyra från från ett webbhotell så rekommenderar jag verkligen Webbdo. Får alltid snabba svar och hjälp därifrån.

Jag hade tänkt posta ett inlägg om den underbara våren idag men det får bli en annan dag. Nu vill mest säga att jag är så glad för min blogg. Den hjälper mig att må bättre och verkar hjälpa andra. Den får mig att hela tiden tänka ut nya intressanta och bra saker att skriva om och dela med mig av. Och så vill jag säga tack käraste sambo, du är bäst! Älskar dig!

P.S. Du ska få en fin födelsedagspresent på lördag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom, Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *