Blåbärssnaps del 2

Jag måste bara säga en sak. Dendär blåbärssnapsen jag gjorde. Drick den inte enligt det receptet, det smakar för jävligt! Den smakade bara kryddor och sprit, inte blåbär alls. Men vi ha fixat till den så att den blev jättegod! Det behöver ju såklart vara socker i (tyckte allt att det saknades). Gör såhär: Koka en sockerlag på 3 dl socker och 3 dl vatten så att det smälter ihop och lägg till det till blåbässnapsen. Min sambo piffade till det lite extra genom att karamellisera sockret först, såhär: värm först sockret i en kastrull tills det blir lite kolabrunt (inte svart för då är det bränt) och tillsätt sedan vattnet.

Detta blev sketagött om jag får säga det själv! Kryddigt och blåbärigt, mums!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mat & bak. Bookmark the permalink.

One Response to Blåbärssnaps del 2

  1. Hej!
    Åh, jag såg att jag har skrivit fel mailadress, bytte för någon vecka sedan och det skall vara saraoster_@hotmail.se och inte .com. Tack att du skrev!

    Men vad häftigt att göra egen blåbärssnaps! Skål 🙂
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *