Bebisliv med funktionshindrat opererat barn

Livet består just nu av fyra saker:

  • Pumpa mjölk och mata bebis (när en nyss slutat är det strax dax igen, även mitt i natten).
  • Ringa runt till myndigheter, vård m.m. och fixa namn, faderskapsintyg, bvc-kontakt, habiliteringskontakt, sjukresor, intyg, journaler, undersökningar, sondtillbehör och Fan o hans jädra moster … (ingen kontakt som ska ske automatiskt har fungerat!)
  • Åka på röntgen, återbesök hos nutritotionsteam, provtagning, barnavårdscentral, habilitering, återbesök hos tarmläkare i Uppsala m.m.
  • Försöka hinna med kissbajsochspytvätt från 2 barn (sjuka mängder), disk, matlagning, röjning, hemmafix, barn och sambo.

Så det är därför jag har svårt att hinna blogga. Fast det är nog än mer för att jag är så satans trött att det är svårt att få ihop tankarna. Får aldrig sova mer än högst 3 ½timme mellan pump-och mat-tajm. Och då ska man hinna somna och inte bli väckt av katten, något av barnen, att det är kallt eller något annat. Dagtid är det knappt nån idé att lägga sig något när man har högst 2 timmar och då ska man hinna med allt ovanstående och en väldans hunger och törst på grund av mjölkpumpningen. Och så känns det angeläget att komma igång och läsa mer om Downs syndrom och friska upp minnet/lära sig teckenspråk. Det är mycket med det jordiska.

två syskon

Syskonkärlek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Bebisliv med funktionshindrat opererat barn

  1. Pingback: Året 2014 | TantMango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *