Badmys – ett måste ibland

Såhär brukade jag ofta göra när jag var singel. Tappa upp ett varmt härligt avslappnande skumbad. Ta dit mat/frukost, skrivbok och läsbok. Och bara ligga i timmar och gotta mig tills jag skrumpnar ihop som ett russin och vattnent blir så kallt att jag måste fylla på nytt, minst en gång. Så skööööööööööönt! Det blir inte så ofta längre men ibland får en allt gotta till det! Det är jag värd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

2 Responses to Badmys – ett måste ibland

  1. Gud va härligt, det är nästan så att jag saknar att ha badkar. Det om något ger en möjlighet att koppla av och bara leva här och nu. Inte så lätt att diska eller plocka leksaker när man ligger och skvimpar runt i massa skönt bubbel. 😉

  2. Pingback: En fräsch tant i behov av avslappning | TantMango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *