Att se ut som sin ålder

Jag har aldrig gillat dethär att folk ofta tror att jag är yngre än vad jag är pga mitt utseende. Många tycker att man ska ta det som en komplimng och vara glad för det. Varför då? Måste man alltid vilja se yngre ut? är det verkligen så eftersträvansvärt? Är inte det väldigt mycket utseendefixering att ung=vacker? Jag vill inte att folk ska tro att jag är barnslig eller något baraför att de tror jag är yngre. Jag vill se ut som min ålder. Hade hoppats på att jag såg lite äldre ut nu när jag fått barn, passerat 30 och inte längre har så mycket hippie-och galna kläder som jag hade förr. Men näe, folk blir fortfarande förvånade när jag säger min ålder och påpekar att jag ser yngre ut och att jag inte ser ut att ha barn. Hur gammal ska man se ut för att ha barn? Häromdagen kom droppen. En person som verkligen blev jätteförvånad att jag hade barn för jag såg ut som 18-19 tydligen! När jag sade att jag inte var det så gissade hon 24-25, nä 31. Det är ganska mycket skillnad! Har funderat på att sluta med kort lugg för den kanske får mig att se barnslig ut? (ponnylugg som sambon så fult kallar det). Har ju haft det i 13-14 år så det känns som läge för förändring. Finns det några knep för att se ut som sin ålder?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *