Att ha en värdefull hobby

Det är så värdefullt att ha en hobby. Något man gör som får en att glömma allt det man inte vill tänka på, som fokuserar tankarna, som får in en i ett positivt flöde. Har du inte det så hitta det. Pröva olika saker tills du hittar din grej.

För mig är det silversmide. Jag hittade det när jag var sjuk och inte hade något att göra om dagarna. Jag fastnade och höll på år efter år. I allt det sjuka var det det enda jag kunde koncentrera mig på. Jag åkte dit även dagar jag mådde skit. Jag fick fina vänner och lärde mig mycket om både silversmide och annat. Jag lärde mig också om kreativitet som jag inte trott jag hade i mig. Pysslar jag inte med silversmide på ett tag så saknar jag det, behöver det. Det berikar mitt liv. Så värdefullt!

Silververktyg

Idag tittade vi förbi en snabbis på second hand och jag hittade en massa billiga bra verktyg. De ska jag ha till min smedja jag ska inreda när vi flyttar till hus. Då kan jag alltid ha nära till silversmidet. Härligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Kreativt, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

2 Responses to Att ha en värdefull hobby

  1. Malin Björk says:

    Ja nog är det så ! Det är hur viktigt som helst. Tyvärr har jag slutat med mycket jag hållt på med, det enda jag alltid återvänder till är skrivandet. Skriva dikter inte minst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *