Att ha bra jobbarkompisar

Jag har inte haft ett jobb på länge, men arbetsträningen är som ett jobb. Fast lite annorlunda. För alla vi som befinner oss på dethär stället, som är steget innan man får praktisera på en “riktig” arbetsplats, vi har tuffa livshistorier som lett till att vi hamnat här. Det gör att vi har lite mer förståelse för varann. Jag har hittat några personer som jag gillar lite extra mycket. Vi sitter och pratar på fikan och lunchen och det är så härligt med en social kontakt som jag under så många år inte fick under sjukdomen. Att ha bra  arbetskamrater är verkligen guld värt. Det livar upp humöret och vardagen. De som jag lärt känna är mycket äldre än mig, har vuxna barn men det känns helt bra. Många kommer från andra länder och det är så intressant. Får höra en del livsberätelser och insikter kring vad som gjorde oss sjuka. Vi verkar nästan alla ha haft det stressat och pressat i våra liv, och det blir så tydligt hur man verkligen blir allvarligt sjuk av sådant. Vi pratar om sånt som händer, om pyssel, tipsar varann om hälsokurer, pratar om vad vi är missnöjda med här och skojar om det. Det är så skönt och gör det så mycket mer lockande att ta sig hit.

Jag vill verkligen vidare till en arbetsplats och ha ett jobb som funkar för mig. Komma vidare i livet. Men å vad jag kommer sakna mina jobbarkompisar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom, Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *