Aspekt – en fantastisk tidning

Min artikel om (HSP) har 192 delningar på facebook. Det är rekord för internet-tidningen Aspekt.nu där jag arbetstränar. Så kul! Blir så glad! Dels för att det är något som behöver spridas så att fler får känna till, förstå sig själva och andra. Och såklart för att jag skrivit det. Jag är riktigt nöjd och tycker att jag fick till den bra. Samtidigt får jag tacka mina kollegor som hade intressanta tankar kring den. Om än lite mycket frustrerat redigerande innan den blev klar, men riktigt bra blev det tillslut! Jag är så glad att jag kommit dit. Att få skriva som en journalist, min dröm. Och det viktiga i att ha bra jobbarkompisar. Sjyssta personer som man kan diskutera intressanta saker, skratta med, få bra kritik på artiklar av, dela erfarenheter med. Det är kul att skriva, att tycka till om andras intressanta texter, vara med och påverka tidningens utformning, kläcka idéer m.m. Och det är så skönt att inte vara på något vuxendagis så som jag varit förut, att slippa bli behandlad som om man är dum i huvudet, inte få utvecklas och komma någon vart. Här får jag utvecklas, vara smart, bra, kreativ, kompetent och rolig tillsammans med andra – under våra förutsättningar. Kravlöst. En fantastisk möjlighet och merit. Önskar jag orkade vara där mer och att det vore ett riktigt jobb som jag fick betalt för. För det passar mig så bra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom, Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *