Äntligen tur!

Jag har känt att jag behövde lite mera tur och nu kom den! En del bloggar har ju tävlingar ibland, lottar ut grejer som blivit skänkta till dem. Jag läser titt som tätt i Bambis mysiga blogg som handlar om Odd Molly, barnkläder, barn, psykologi, bakning, matlagning, hennes jobb som lärare, familj m.m. Hon hade utottning hela April, varje dag. Jag orkade inte motivera varför jag skulle vinna varje dag i 30 dagar. Vad skriver man som motivering liksom? Tycka-synd-om-historien om min kommande utförsäkring kändes ganska snabbt fånig (som om det vore någon tävling i vem som har det värst). Har ju lärt mig delvis genom denna blogg att försöka vända saker till positivt, hur jag vill att det ska vara. Jag ändrade till att skriva mer om att jag kände att jag behövde lite tur för att klara arbetsträning och jobb, att Lillan fyller 2 snart och kan få presenter, att hon snart får en kusin som kan få presenter, att jag vill ha badloljan att njuta av till min välbehövliga vila. Titt som tätt skrev jag och allra sista dagen vann jag äntligen en goodiebag! Nu har jag fått hem den, full med en massa fina saker.

En väldigt citrusdoftande badolja från Weleda som jag ska njuta mycket av. En härlig T-shirt från Vossatassar. Filmen Bambi (har jag nog inte sett). Böcker från fina Sagolikt bokförlag, egendesignad pekbok från LookiBooki. Fin Emaljmugg från Muurla. Och ett par läckra guldiga skor från Trumpette (som är för små för Lillan men någon annan kan ju få dem).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barn, föräldraskap, Kläder, smycken, accesoarer, Mående, livsvisdom. Bookmark the permalink.

4 Responses to Äntligen tur!

  1. men åh! Grattis vad kul! Jag såg att hon hade den där utlottningen men jag orkade aldrig kommentera.

  2. TantMango says:

    Tack! Ja jag orkade inte varje dag men tänkte att chansen är väl större när det ju var 30 utlottningar.

  3. Liv says:

    Å, grattis! Det är du värd! Det händer så sällan att man vinner, men händer det så blir man ju alldeles lycklig. Fast när jag tänker efter så kommer jag inte på att jag vunnit nåt så där. Fast jag har ju en underbar familj och den är min högsta vinst, så jag klagar inte 😉

    Kram!

  4. Pingback: En fräsch tant i behov av avslappning | TantMango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *