Ångest över att inte veta

Jag går å väntar på beslut. Har en fin semester med familjen men får inte helt lugn för tankarna finns ju där. Vill inte ha kontakt med myndigheter mer. Det får vara nog med strul. Jag vill bara veta för det är bättre att veta än att inte veta. Fick sådan oerhörd ångest idag för att beslutet kanske kommer imorgon. Om jag ska slippa myndighteskrångel eller ej. En på fk sade att beslutet skulle tas i fredags. En annan sade att det inte går att säga när men att brevet kommer dagen efter. Så kanske imorgon. Det kändes ett tag som att jag kommer få en hjärtattack när jag ser det och vet knappt om jag klarar att öppna. Jag däckade ihop i sambons knä. Efter en stund gick han ut med Lillan så jag fick vila, tänka färdigt tankarna. På något sätt måste man tänka ut hur man ska klara sig hur det än går för att orka vara. Vågar knappt hoppas men på något sätt ska det bli bra. Jag har ju klarat så mycket.

Blå blommor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Mående, livsvisdom and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ångest över att inte veta

  1. Jag håller tummarna! Ovissheten är alltid värst! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *